Вицепрезидентът Илияна Йотова коментира, че не е изненадана от оставката на председателя

...
Вицепрезидентът Илияна Йотова коментира, че не е изненадана от оставката на председателя
Коментари Харесай

Йотова: Няма парламентарна криза, а извиване на ръце

Вицепрезидентът Илияна Йотова коментира, че не е сюрпризирана от оставката на ръководителя на  Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,.

„ Ако човек деликатно разчита всички сигнали, които бяха дадени по време на предизборната акция, той изчезна през последния един месец. Право на управлението и на членовете на една политическа партия е да дефинира своето управление. Вероятно имат потребност и смятат, че по този начин ще получат своя възстановителен развой “, добави Йотова.

По думите ѝ няма парламентарна рецесия: „ По-скоро това е извиване на ръце от разнообразни партии в сглобката, които в никакъв случай не са имали нито една обща концепция за ръководство, нито една обща визия за ръководство. Не знам какъв брой време им би трябвало да напипат съдружно съглашение, което трябваше да бъде готово преди още 4 месеца “.

Йотова беше безапелационна, че този неприятен спектакъл ще продължава и отсега нататък за сметка на всички нас българските жители.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР